Ποιες οφειλές μπαίνουν στη ρύθμιση των 24 δόσεων
Στην τελική ευθεία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για όσους φορολογούμενους θέλουν να τακτοποιήσουν όχι μόνο παλαιά χρέη προς την Εφορία, αλλά και τις οφειλές του 2019, όπως τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ
Ανοίγει τις επόμενες ημέρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα της νέας πάγιας ρύθμισης των 24-48 δόσεων μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι έχουν την ευκαιρία να ρυθμίσουν όχι μόνο παλαιά χρέη προς την Εφορία, αλλά και τις οφειλές του 2019, όπως τον φόρο εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ. Η νέα ρύθμιση έρχεται να αντικαταστήσει την πάγια ρύθμιση των 12-24 δόσεων και αναμένεται να δώσει ανάσα σε 1,9 εκατομμύρια οφειλέτες οι οποίοι απειλούνται με δεσμεύσεις και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων.
Η έκδοση της υπουργικής απόφασης η οποία θα καθορίζει τους όρους και τις λεπτομέρειες της νέας ρύθμισης βρίσκεται στην τελική ευθεία, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις από τους οφειλέτες για να υπαχθούν στη νέα πάγια ρύθμιση.
- Ποιους αφορά το νέο σχήμα πάγιας ρύθμισης
- Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν παλαιά ληξιπρόθεσμα χρέη προς την Εφορία
- Τι θα κερδίσουν οι συνεπής οφειλέτες
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση τα ΝΕΑ της Παρασκευής που κυκλοφορεί
- Βάλε την κίνηση στη ζωή σου: Πέντε λεπτά κάνουν τη διαφορά
- Καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Deborah: Πότε θα σαρώσει την Αττική – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Εθνικό Πάρκο Δαδιάς: Έγκλημα κατά της άγριας ζωής
- Ασφαλιστικό νομοσχέδιο: Οι πέντε ανατροπές στα Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης
- Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος – Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Μαρτυρία «καίει» τον πρόεδρο του Bard College






