Ξηρόμερο: Νεκρός 79χρονος – Έπεσε σε κανάλι με το αγροτικό του
Εχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε
Ένας 79χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης στο Ξηρόμερο Αιτωλοαρνανίας, όταν έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί και να πέσει μέσα σε αρδευτικό κανάλι, κοντά στον επαρχιακό δρόμο Μπαμπίνης – Αετού.
Πρόκειται για μια από τα κανάλια που χρησιμοποιούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Ξηρόμερο για να ποτίσουν τα ζώα τους ή και να αρδεύσουν τις καλλιέργειες τους.
Μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ
Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που έστησαν μεγάλη επιχείρηση και έπειτα από αρκετή ώρα, κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα και τη σορό του άτυχου άντρα. Η επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος ήταν ιδιαίτερη δύσκολη λόγω της μεγάλης ποσότητας του νερού που είχε εισχωρήσει σε αυτό και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε εκσκαφέας.
Φωτογραφίες: patrastimes.gr
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς
- Στη Βηθλεέμ ετοιμάζονται για τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια
- Λιντς – Λίβερπουλ 3-3: Νέα «γκέλα» για τους «ρεντς»
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο
