
Η αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με την ΑΕΛ
Ποιους παίρνει μαζί του στην Θεσσαλία ο Νίκι Παπαβασιλείου για το παιχνίδι με τους Βυσσινί.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ στην Θεσσαλία (15:00), για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Κυανέρυθροι προπονήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Νίκι Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Βυσσινί.
Συγκεκριμένα, ο Κύπριος τεχνικός παίρνει μαζί του στην Θεσσαλία 18 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Μασούρας, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι και Δούμτσιος.
- Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου που πυροβόλησε γυναίκα
- Super League: Ο Ομπρένοβιτς ορίστηκε στο Καραϊσκάκη, ο Γιαμπλόνσκι σφυρίζει στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Έπρεπε να τον είχα κλοτσήσει πιο δυνατά. Το άξιζε – Αμετανόητος αντιφασίστας, ο θρύλος Καντονά στις Κάννες
- Αμηχανία και νεύρα από Μαρινάκη μετά τη συνέντευξη Δημητριάδη – «Βλέπω κάποιους ευαίσθητους να ενοχλούνται»
- Λέσβος: Στους δρόμους ξανά οι κτηνοτρόφοι – Διεκδικούν εμβολιασμό για τον αφθώδη πυρετό και αποζημιώσεις
- Η επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια για τον Μπράξτον Κι ενόψει του Game 5 με τον Παναθηναϊκό


