Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί : Βραδινή έξοδος μετά την αποχώρηση από το GNTM
Πλέον είναι αχώριστοι οι δύο τους
Η Χαρά ήταν η κοπέλα που είχε τη χειρότερη – σε σύγκριση με τις υπόλοιπες- φωτογραφία στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης στο Μιλάνο κι έτσι, έφυγε από το GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας.
Τη στιγμή που η Χαρά αποχωρούσε τηλεοπτικά από τον διαγωνισμό μόδας, ο αγαπημένος της, Μπουράκ Χακί, ταξίδευε για Ελλάδα για να τη συναντήσει και από τη μέρα εκείνη, το ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο!
Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», τους «τσάκωσε» σε γνωστό καφέ στο Κολωνάκι. Οι δυο τους ήταν πολύ διαχυτικοί και ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες που ζούσαν χωριστά.
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
- Οι ομοφυλοφιλικές επαφές «μέρος της κοινωνικής ζωής» πολλών πιθήκων
- Νίκαια: Άγνωστοι βανδάλισαν τα τρακτέρ των δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση στο Μαξίμου – Καταδικάζει η Συντονιστική


