Ολυμπιακός : Τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στη Νέων για τα επεισόδια με την Μπάγερν
Χωρίς κόσμο με τον Ερυθρό Αστέρα αύριο η ομάδα Νέων στην 6η αγωνιστική του Youth League, με αναστολή ενός χρόνου η δεύτερη αγωνιστική
Ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών επέβαλλε η UEFA στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA, η τιμωρία είναι για δύο αγωνιστικές, αλλά η δεύτερη εξ αυτών είναι με αναστολή για ένα χρόνο από σήμερα.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της έκτης αγωνιστικής του Youth League χωρίς τη συμπαράσταση φιλάθλων του και θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για τον επόμενο χρόνο, έτσι ώστε αν υπάρξει άλλο παρόμοιο συμβάν να επιβληθεί και η δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας.
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!

