Ελένη Φιλίνη : Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα ποτέ
«Οι σχέσεις καταλήγουν ο ένας να θέλει να βγάλει τα μάτια του άλλου»!
Η Ελένη Φιλίνη βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο ΣΚΑΪ με αφορμή την μουσική παράσταση στην οποία συμμετέχει αυτή την περίοδο.
Η ηθοποιός μίλησε μέσα σε όλα για την προσωπική της ζωή εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν παντρεύτηκε μέχρι σήμερα.
«Έχω παλέψει στη ζωή μου σχέσεις αλλά το βλέπεις το πράγμα όταν δεν υπάρχει φως ή είναι πολύ μακριά δεν θα κάτσω να σκάσω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.
«Οι σχέσεις μπορεί να ξεκινούν πάρα πολύ ειδυλλιακά, ονειρικά και στην πορεία καταλήγουν ο ένας να θέλει να βγάλει τα μάτια του άλλου. Όταν υπάρχουν μάλιστα παιδιά το θεωρώ τραγικό»συμπλήρωσε.
«Μπορεί να ακούγεται ακραίο αυτό αλλά, επειδή από μικρή ήμουν ακραίος άνθρωπος και ίσως επειδή ο μπαμπάς αναγκάστηκε να φύγει και μένα αυτή η έλλειψη με μάτωσε» σημείωσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός προσθέτοντας: «Οι γονείς μου δεν χώρισαν αλλά ο μπαμπάς μου δούλευε στο εξωτερικό. Τι να το κάνω… Εμένα μου έλειπε σαν να χώρια οι γονείς μου. Με πόνεσε αυτό, δεν το ήθελα».
«Είχα κάνει μέχρι τρία χρόνια να δω τον πατέρα μου όταν ήταν στον Παναμά. Μπορεί αυτά συν κάποια που είχα δει στον ευρύτερο μου κύκλο να έχουν συντελέσει στο γεγονός πως δεν παντρεύτηκα» παραδέχθηκε η Ελένη Φιλίνη.
«Δεν ήμουν αρνητική ποτέ αλλά πίστευα πως το να κάνεις ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη» κατέληξε η ηθοποιός.
- Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν σε οικία σχεδόν 30 κιλά κάνναβη και 490 γραμμάρια κοκαΐνη – Μία σύλληψη
- ΠΑΣΟΚ: Αίτημα σύγκλησης της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, παρουσία Τσιάρα, για τη MERCOSUR
- Μπλόκα: «Λευκός καπνός» για συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό
- Φθηνά τη γλίτωσαν: Τα «σκληρά» αστεία της Νίκι Γκλέιζερ που δεν ακούστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες
- Ολυμπιακός: Το «ξεμούδιασμα», η επιστροφή του Νιλικίνα και οι αγκαλιές του Βεζένκοφ με Καλάθη και «Πόκου» (vid)
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί 24ώρου λόγω έργων – Έως πότε θα ισχύσουν


