
Ολυμπιακός: Μετράει αντίστροφα για το ματς με τον Παναιτωλικό
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό (7/12) στο Αγρίνιο, για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, συνεχίζει ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς απρόοπτα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και πλέον μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες. Φυσικά, στο πρόγραμμα δεν έλαβε μέρος ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέστη διάταση στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα επιστρέψει στη δράση στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ερυθρό Αστέρα.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά κάνει αγώνα δρόμου και όπως όλα δείχνουν θα προλάβει τον αγώνα με τους Σέρβους.
Η επόμενη προπόνηση των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης

