Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλοι βλέπουν τον MVP του ΝΒΑ στο πρόσωπο του Γιάννη

Όλοι βλέπουν τον MVP του ΝΒΑ στο πρόσωπο του Γιάννη

O Greek Freak θα κρατήσει τον τίτλο του κορυφαίου των κορυφαίων, αν πιστέψουμε στις προβλέψεις των Αμερικανών, που ψήφισαν… δαγκωτό Γιάννη

Λένε ότι είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή, από το να ανεβείς. Ο Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης, του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή για τον Γιάννη!

Οι φετινές του εμφανίσεις είναι ακόμα καλύτερες κι οι… ειδικοί ψηφίζουν ότι αυτός θα είναι εκ νέου MVP στο ΝΒΑ. Αν το λένε αυτοί, σιγά μην διαφωνήσουμε εμείς, που θέλουμε να τον βλέπουμε πάντα στην κορυφή.

Σε… ανεπίσημη δημοσκόπηση προχώρησε το ESPN, ζητώντας από 101 ανθρώπους των ΜΜΕ να ψηφίσουν ποιος θεωρούν ότι θα είναι MVP της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις τους, αφήνοντας πίσω και… «ιερά τέρατα» (Λεμπρόν), και παίκτες με ιστορία και παρουσία στα παρκέ του ΝΒΑ (Χάρντεν), αλλά και τον… νέο σφετεριστή του θρόνου (Ντόντσιτς).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε 48 πρωτιές, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ήταν στις επιλογές και των 101 «ειδικών», που συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Και πώς να μην είναι όταν έχει 30.8 πόντους (με ποσοστό 56.5%), 13.4 ριμπάουντ (που είναι ρεκόρ καριέρας), 5.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Τι άλλο να κάνει για να βγει back to back πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ; Απλά να συνεχίσει να… μαγεύει.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024