Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τους αντικαταστάτες ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Δοκιμάζει τους αντικαταστάτες ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή στη ρεβάνς του Κυπέλλου και ο Γιώργος Δώνης θα τσεκάρει τις λύσεις που έχει για τους τιμωρημένους του πρωταθλήματος.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης, μετά την προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Δώνης συμπεριέλαβε 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός βασικούς όπως οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Χρήστος Δώνης και Μακέντα, εκτός από τον Κουρμπέλη που δεν θα παίξει την Κυριακή στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας, καθώς και οι τραυματίες Ινσούα και Ζαχίντ.

Την 20άδα του Δώνη απαρτίζουν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Νούνες, Βαγιανίδης, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.

Ο Δώνης σκοπεύει να δοκιμάσει τους Κολοβέτσιο και Ινσούα, τους οποίους προορίζει για αντικαταστάτες των τιμωρημένων στο πρωτάθλημα Πούγγουρα και Κουρμπέλη, να δώσει χρόνο στον Κολοβό και Καμπετσή και να δώσει ευκαιρίες στους Μαυρομάτη και Φάουστο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024