
Ελασσόνα : Μεγάλες ζημιές από πυρκαγιά σε αποθήκη ξυλουργείου
H φωτιά στην Ελασσόνα εκδηλώθηκε σε ένα τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και σε σε άλλα μηχανήματα που ήταν στο χώρο και έλαβε διαστάσεις.
Μεγάλες ζημιές υπέστη αποθηκευτικός χώρος ξυλουργείου στο Σαραντάπορο στην Ελασσόνα μετά από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην επιχείρηση.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα τρακτέρ που βρισκόταν στο χώρο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Γρήγορα η φωτιά επεκτάθηκε και σε σε άλλα μηχανήματα που ήταν στο χώρο και έλαβε διαστάσεις.
- Εκκληση από το Πακιστάν να παρατείνει ο Τραμπ το τελεσίγραφο κατά δύο εβδομάδες – «Θα απαντήσουμε σύντομα», λέει ο Λευκός Οίκος
- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη



