Σε μία αλλαγή προχωρά ο Φαν’τ Σιπ ενόψει Αρμενίας
Με μοναδική αλλαγή τον Βλαχοδήμο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Πασχαλάκη κάτω από την εστία, αναμένεται να παρατάξει την Εθνική ο Τζον Φαν'τ Σιπ στο σημερινό ματς με την Αρμενία.
Η Εθνική αντιμετωπίζει την Αρμενία για την ένατη αγωνιστική του δέκατου ομίλου των προκριματικών του Euro 2020.
Στην εθνική ομάδα υπάρχει αρκετά καλό κλίμα μετά τη νίκη επί της Βοσνίας με 2-1, αλλά και της εμφάνισης με την Ιταλία παρά την ήττα με 2-0. Η ομάδα καλείται να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του Οκτωβρίου και να αποδείξει πως αυτές δεν ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα».
Ο Τζον Φαν’τ Σιπ ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης (19:00), εμπιστεύεται την ομάδα που έφερε την πρώτη νίκη μετά από καιρό και αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους παίκτες με μία αλλαγή. Αυτή θα είναι ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη.
Ο Ολλανδός, λοιπόν, αναμένεται να παρατάξει σε σύστημα 4-2-3-1 τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Γιαννούλη από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Γαλανόπουλος θα είναι οι δύο κόφτες.
Μπροστά τους θα είναι ο Μπακασέτας σαν 10αρι, με τους Μανταλό και Λημνιό στα άκρα της επίθεσης και σέντερ φορ θα είναι ο Παυλίδης.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι θα γίνει στην Ελλάδα
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)