Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τοροσίδης: «Αν μου πουν έλα στην Εθνική για ένα λεπτό θα πάω»

Τοροσίδης: «Αν μου πουν έλα στην Εθνική για ένα λεπτό θα πάω»

Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε για την απουσία του από την Εθνική, που ήρθε μετά από συζήτηση με τον Τζον Φαν'τ Σιπ.

Για την απουσία του από την αγαπημένη του Εθνική ομάδα, μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να δώσει το «παρών» στα παιχνίδια με τις Αρμενία και Φινλανδία, όμως ξεκαθάρισε, μιλώντας στη NOVA, πως η μη παρουσία του αποτέλεσε προϊόν συζήτησης με τον τεχνικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο 34χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θέλησε πάντως να μιλήσει εξ ονόματος των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Κώστα Μανωλά, οι οποίοι επίσης δεν βρίσκονται στις κλήσεις. Την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι η Εθνική έχει σοβαρή έλλειψη στη θέση που καλύπτει και ο ίδιος.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Βασίλη Τοροσίδη:

«Δε θέλω να μιλάω εγώ για τον Σωκράτη και τον Κώστα. Εγώ θα μιλήσω για μένα. Το είχα πει και μετά το παιχνίδι με τη Φινλανδία, πως είχα μια συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας και είχαμε πει πως αν δεν κερδίσουμε και δεν πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς με Φινλανδία και Λιχτενστάιν καλό θα ήταν στα επόμενα παιχνίδια να πάρει κάποια νέα παιδιά.

Δυστυχώς στη θέση του δεξιού μπακ δεν είναι πάρα πολλοί οι Έλληνες που μπορούν να παίξουν αυτή τη στιγμή. Είναι ο Μιχάλης Μπακάκης κι ας με συγχωρήσουν κάποια παιδιά αν ξεχνάω κάποιον. Είναι και ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρόμητου.

Γενικά έχουμε πολύ καλή σχέση με τον προπονητή και είχαμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα από τον Αύγουστο. Τέλος πάντων, από τη στιγμή που δεν έχουμε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2020, θα έπρεπε να κοιτάξει στις κλήσεις του Οκτωβρίου -όπως και έγινε- αλλά και σε αυτές του Νοεμβρίου να μη με καλέσει ώστε να κοιτάξει το μέλλον της ομάδας.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν ήθελα να πάω. Και τώρα να μου πει να πάω για να παίξω ένα λεπτό ή καθόλου θα ήμουν παρών. Αυτό είχα πει στον ίδιο και τον Αύγουστο, ότι δε με νοιάζει αν θα παίξω αρκεί να είμαι κοντά στην ομάδα εφόσον με χρειάζεται για να τη βοηθήσω όπως μπορώ.

Μακάρι λοιπόν η Εθνική ομάδα να βρει το δρόμο της. Έκανε δύο πολύ καλά παιχνίδια τον Οκτώβριο με την Ιταλία, από την οποία χάσαμε πολύ δύσκολα και τη Βοσνία, με την οποία πήραμε τη νίκη. Ας ελπίσουμε να είναι μια καινούρια αρχή για την Εθνική ομάδα, γιατί χάνοντας αυτή χάνει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι λοιπόν να βρει το δρόμο της γιατί το αξίζουμε ως χώρα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024