ΑΕΚ: Με απουσίες η προπόνηση, ατομικό για Οικονόμου, Κλωναρίδη
Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε με πολλές απουσίες λόγω των διεθνών, ενώ οι Οικονόμου, Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και όσα ακολούθησαν, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (12/11) στην προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων λόγω των πολλών απουσιών.
Οικονόμου και Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, Τσιγκρίνσκι, Λόπες πήραν άδεια, ενώ μέρος δεν πήραν οι διεθνείς.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση (12/11) των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Οι Μάριος Οικονόμου και Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες είχαν εξασφαλίσει άδεια.
Από την προπόνηση απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Βασίλης Μπάρκας, Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Γαλανόπουλος, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Φοίβος Μπότος.
Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00».
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική




