Συναγερμός στο Βέλγιο : Εκκένωση τρένου υπό τον φόβο επίθεσης με άνθρακα
Σε εκκένωση τραίνου με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο προχώρησαν οι Αρχές στο Βέλγιο, μετά από ανακάλυψη τσάντας με «λευκή σκόνη»
Σε εκκένωση τρένου με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο προχώρησαν οι Αρχές στο Βέλγιο, μετά από ανακάλυψη τσάντας με «λευκή σκόνη».
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πολύ μεγάλος αριθμός αστυνομικών και πυροσβεστών έφτασε στο σημείο υπό τους φόβους η τσάντα να περιέχει άνθρακα.
Οι 28 επιβάτες του τρένου χρειάστηκε να παραμείνουν καθισμένοι για περίπου τρεις ώρες, ενώ στη συνέχεια και στη συνέχεια χρειάστηκε να «απολυμανθούν».
Το τοπικό hln.be δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από την περιοχή.
Το χρονικό
Ο συναγερμός σήμανε περίπου στις 18:00 τοπική ώρα, όταν ο οδηγός βρήκε τη βαλίτσα, η οποία περιελάμβανε τσάντες με «λευκή σκόνη».
Οι βελγικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και αφαίρεσαν τη βαλίτσα από το τρένο. Το περιεχόμενό της αναμένεται να σταλεί για έλεγχο.
- Αυτή είναι η νέα εθνική στρατηγική των ΗΠΑ – Ο Τραμπ σπάει τα ταμπού
- LIVE: Άστον Βίλα – Άρσεναλ
- ΗΠΑ: Τραγωδία στο Τενεσί – Παππούς και 3 μηνών εγγονή κατασπαράχθηκαν από τα σκυλιά της οικογένειας
- Live streaming: Ολυμπιακός – Πανσερραϊκός
- Ρωσικά drones και πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό κόμβο κοντά στο Κίεβο, λέει η Ουκρανία
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας



