«Χάος» στην Τούμπα: Όσα έγιναν στη φυσούνα
Επίθεση στον Διούδη από άνθρωπο ασφαλείας του ΠΑΟΚ, κατάθεση του Έλληνα πορτιέρο στην αθλητική βία και ειρωνείες στη συνέντευξη Τύπου προς τον Γιώργο Δώνη.
Ακόμα ένα ματς που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει και το φινάλε του έχει τραμπουκισμούς.
Τραμπουκισμοί και bullying. Σε όλους. Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει ένα παιχνίδι, κάθε φορά που μια ομάδα… τολμάει να τον απειλήσει, οι Θεσσαλονικείς τραμπουκίζουν, απειλούν, ειρωνεύονται.
Αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο Παναθηναϊκός. Και εκείνοι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στόχευσαν ήταν ο Σωκράτης Διούδης και ο Γιώργος Δώνης.
Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι της Κυριακής, η Τούμπα μετατράπηκε και πάλι σε ζούγκλα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2


