Η Μπάγερν απέλυσε τον Κόβατς τρεις μέρες πριν τον Ολυμπιακό
Η 5άρα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να ανακοινώσουν την απόλυση του Νίκο Κόβατς! Ο Χανς Φλικ στον πάγκο των Βαυαρών στο ματς με τον Ολυμπιακό
Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου δεν περίμενε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς αποφάσισε την απομάκρυνση του Νίκο Κόβατς από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Μάλιστα η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε στο twitter την απόλυση του Κροάτη τεχνικού το βράδυ της Κυριακής.
Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό ότι η συντριβή της Μπάγερν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 5-1, οδήγησε την διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας, στην απόφαση απόλυσης του Κόβατς.
Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Χανς Φλικ, ο οποίος ήταν βοηθός του Κόβατς. Ο Φλικ θα είναι στον πάγκο των πρωταθλητών Γερμανίας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου


