Αποκλειστικό: Η Βουλγάρα σύντροφος του παπά έχει χάσει την επιμέλεια της 12χρονης
Σύμφωνα με στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, υφίσταται δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία έχει παραχωρηθεί η γονική μέριμνα και η συνολική επιμέλεια του 12χρονου κοριτσιού στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Σοκάρει το περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί με εντολή του Ανακριτή Γυθείου για την υπόθεση της κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Γερολιμένα της Μάνης.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 23/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Γυθείου, η οποία κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση του στο Γύθειο την 25/09/2018, είχε ανατεθεί η άσκηση του συνόλου της γονικής μέριμνας (και επομένως και του συνόλου της επιμέλειας) της ανήλικης στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Δένδιας για την 25η Μαρτίου: Τιμάμε αυτούς που διαμόρφωσαν εθνική συνείδηση, μετατρέποντάς την σε επαναστατική πράξη
- Ιστορίες: 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου – Αυτό το Σάββατο με τα ΝΕΑ
- ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και συλλήψεις σε εκπαιδευτήρια που εξαπατούσαν πελάτες με πτυχία «μαϊμού»
- ΜΜΕ Βραζιλίας: «Μπεσίκτας και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Φερεϊρίνια»
- ΣΥΡΙΖΑ: Φτάνουν πια τα «καθρεφτάκια» στους παραγωγούς μας, κ. Μητσοτάκη
- Τέμπη: Οργή για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης – Τι λένε συγγενείς θυμάτων και δικηγόροι



