Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φρίκη στη Μάνη : Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης - Τι λέει η μητέρα της

Φρίκη στη Μάνη : Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 12χρονης – Τι λέει η μητέρα της

Η μητέρα της 12χρονης από τη Μάνη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας με τον οποίο διατηρούσε το τελευταίο διάστημα σχέση φέρεται να κακοποιούσε την κόρη της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν το 12χρονο κορίτσι από τη Μάνη καθώς σιγά – σιγά αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Η μητέρα της 12χρονης από τη Μάνη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ιερέας με τον οποίο διατηρούσε το τελευταίο διάστημα σχέση φέρεται να κακοποιούσε την κόρη της.

Η μητέρα της 12χρονης η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μίλησε στο Star και εξιστόρησε τα τραγικά γεγονότα.

«Έχει κοροϊδέψει  την κόρη μου έχει κάνει κακό τι να σας πω κυρία μου… Η κόρη μου ντυνόταν κι αυτός γέλαγε, ήταν με σορτσάκια αλλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι έχει κάνει κακό στο κορίτσι του είχα εμπιστοσύνη γιατί ήταν ιερέας και ποτέ δεν πέρασε τέτοιο πράγμα από το μυαλό μου Έπαιρνε το κορίτσι έβγαινε βόλτα… Η κόρη μου ήταν μαζί μου, με τον ιερέα ένα μήνα όχι που λένε τρία χρόνια όχι» εξομολογήθηκε η μητέρα.

Τι υποστηρίζει ο ιερέας

Τι της είπε όταν έμαθε τι έγινε; «Λέει δεν είναι αλήθεια και αρνείται αλλά ερχόταν εδώ που δουλεύω εγώ και με παρακαλούσε να μη χάσει το ράσο… Όταν το πήγε αυτός με την κόρη του στο Χαμόγελο κυρία μου και εγώ ήμουν στον ψυχίατρο στο νοσοκομείο στην Τρίπολη!» δηλώνει στο STAR.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι καταγγέλλει όχι μόνο τον ιερέα σύντροφο της μητέρας της αλλά και τον παππού της, με τον οποίο ζούσε μέχρι την ημέρα που μετακόμισέ στον ιερέα, φέρεται να είπε ο παπάς στις Αρχές.

«Η μητέρα με παρακάλεσε να μείνει μαζί μου με το παιδί της για να ξεφύγει από μια τρώγλη στην οποία έμενε μέσα σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και δέχθηκα να βοηθήσω. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αδυνατούσα να τη μεγαλώσω και έτσι την οδήγησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησα από Εισαγγελέα να τους δοθεί η επιμέλεια. Δεν την άγγιξα ποτέ. Της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικό μου παιδί. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι ασέλγησα πάνω της» ισχυρίζεται ο ιερέας στην απολογία του.

Η 12χρονη κατονομάζει και τον βιολογικό της παππού για ασέλγεια. «Το ίδιο το παιδί κατονόμασε και τον βιολογικό του παππού ως τον άνθρωπο που ενδεχομένως το είχε παρενοχλήσει και μετά από οκτώ μήνες παιδοψυχιατρικών εξετάσεων υπήρξε μία υπόνοια ότι θα μπορούσε και κάποιος άλλος που θα μπορούσε να παρενοχλήσει το παιδί κι αυτός είναι ο ιερέας… Είναι ένα παιδί που έχει περάσει εξαιρετικά τραυματικές εμπειρίες… ο ίδιος είναι ιερέας και άνθρωπος του θεού και μπορεί να υπομείνει και την πιο σκληρή δοκιμασία» δηλώνει στο STAR ο δικηγόρος του 57χρονου ιερέα, Νίκος Ιωάννου.

«Δεν την πείραξε ο παππούς της»

Η μητέρα της 12χρονης απαντώντας για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά του πατέρας της επιχείρησε να τον προστατεύσει.

Γιατί το παιδί καταγγέλλει και τον παππού του για ασέλγεια; «Εμένα μου είπε ότι  επειδή την είχε και την χτυπούσε ο πατέρας μου αλλά για να κάτσει φρόνιμα τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Μπορείς να ρωτήσεις όλη την Ελλάδα για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου είναι ανάπηρος χρόνια με δύο πόδια δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα» δήλωσε στο STAR η μητέρα της 12χρονης

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024