Βίντεο ντοκουμέντο : Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας πέφτει και μένει αναίσθητος
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Πέτερ Αλτμάιερ, όταν έπεσε ένα κατέβαινε από το βήμα του συνεδρίου και παρέμεινε αναίσθητος στο σημείο.
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Πέτερ Αλτμάιερ, όταν έπεσε ένα κατέβαινε από το βήμα του συνεδρίου και παρέμεινε αναίσθητος στο σημείο.
Ο φωτογραφικός φακός, που είχε στηθεί για να καλύψει τους ομιλητές του συνεδρίου ψηφιακών μέσων, κατέγραψε την άσχημη πτώση του Γερμανού υπουργού.
Ολοκληρώνοντας συγκεκριμένα, την εικοσάλεπτη ομιλία του, ο 61χρονος υπουργός επιχείρησε να κατέβει από το βήμα και τότε σκόνταψε και έπεσε κάτω. Παρέμεινε αναίσθητος στο σημείο για αρκετά λεπτά, με τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα να «παγώνουν».
Το συνέδριο διακόπηκε απευθείας και μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε σε κλινική του Ντόρτμουντ.
Μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του ο Γερμανός υπουργός έσπευσε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό, που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
«Χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο», γράφει χαρακτηριστικά η γερμανική «Bild» ενώ προσθέτει «Οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες του με την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ αναβλήθηκαν».
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο των ΗΠΑ σε τάνκερ στην Καραϊβική – Πρόκειται για την 7η κατάσχεση
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»


