Ιτούδης: «Δεν μπορείς να υποτιμήσεις τον Ολυμπιακό»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό (30/10, 19:00), τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τους «ερυθρόλευκους».
Η αήττητη (4-0) ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Τετάρτη (19:30) τον Ολυμπιακό (1-3), για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής σεζόν.
Ο προπονητής των Ρώσων, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», όπου τόνισε ότι η ομάδα του Κεμζούρα δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ο Ολυμπιακός άλλαξε πρόσφατα τον προπονητή του και επίσης απέκτησε δύο νέους παίκτες, πράγμα που λέει πολλά για τις φιλοδοξίες τους.
Δεν είχαν μεν το καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις το πνεύμα της ομάδας και την εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο που έχουν οι περισσότεροι παίκτες του.
Θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να θυμόμαστε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας με διπλή εβδομάδα στη EuroLeague και τρία παιχνίδια σε έξι μέρες, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στη VTB League».
- Ελληνοαμερικάνος «καμικάζι» – Ποιος είναι ο 30χρονος «dirtibike» που συνελήφθη για σούζες και επικίνδυνη οδήγηση
- Στρατιωτικό συνασπισμό για την εξάλειψη των καρτέλ στη Λατινική Αμερική ανακοίνωσε ο Τραμπ
- H Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτει τα λόγια που της είπε η μητέρα της λίγο πριν παντρευτεί
- Κρήτη: Απήγαγε και απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της
- LIVE: Ρέξαμ – Τσέλσι
- Το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ που πήρε σωστά πίσω το VAR (vid)


