ΠΑΟΚ: Το… blackjack του Φερέιρα
Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει χρησιμοποιήσει 21 ποδοσφαιριστές στα πρώτα δώδεκα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.
Χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές έχει δώσει ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τα πρώτα 12 επίσημα παιχνίδια της σεζόν, μετά την επάνοδο των Ζοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια από τους τραυματισμούς τους.
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής την εφετινή σεζόν με 1076, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης με 969.
Τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής έχουν οι δύο παίκτες που επέστρεψαν πρόσφατα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν. Ο λόγος για του Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι έχουν 37 και 11 λεπτά συμμετοχής αντίστοιχα.
Από τους «ενεργούς» παίκτες στο ρόστερ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο οι Λάζαρος Λάμπρου, Ενέα Μιχάι και Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του.
- Ευρώπη: Ο Τσίπρας έβαλε το δίλημμα: Με τον Μερτς ή με τον Σάντσεθ
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup

