Θεσσαλονίκη : Το πλακάτ για την Μακεδονία που δεν πέρασε απαρατήρητο
Η προσοχή όλων όμως, στράφηκε στους απογόνους των Μακεδονομάχων και συγκεκριμένα στο πλακάτ που έφεραν μαζί τους.
Με τους ανάπηρους πολέμου ξεκίνησε η παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, με τους πολίτες που παρευρέθηκαν να ξεσπούν σε θερμά χειροκροτήματα.
Ακολούθησαν όλα τα πολιτικά τμήματα που συμμετείχαν στην παρέλαση, ανάμεσα στα οποία τμήμα από την Παμποντιακή Ομοσπανδία Ελλάδος, τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σύλλογοι της Εθνικής Αντίστασης όπως και μαθητές σχολείων.
Η προσοχή όλων όμως, στράφηκε στους απογόνους των Μακεδονομάχων και συγκεκριμένα στο πλακάτ που έφεραν μαζί τους.
Περνώντας μπροστά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ένας εκ των απογόνων κρατούσε ψηλά ένα πλακάτ, το οποίο ανέγραφε: «Έλληνες σώστε την Μακεδονία».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ουκρανία: Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται – Τι προβλέπει το αναθεωρημένο σχέδιο Τραμπ
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων


