
Εικόνες-σοκ: Πιτσιρικάδες στερεώνονται από τους υαλοκαθαριστήρες του τραμ
Επικίνδυνο παιχνίδι
Ένα επικίνδυνο παιχνίδι φαίνεται πως έχει γίνει μόδα στις παρέες των πιτσιρικάδων στα νότια προάστια της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το πρακτορείο Eurokinissi, οι πιτσιρικάδες δεν βλέπουν το τραμ ως μεταφορικό μέσο, αλλά ως… παιχνίδι.
Επιλέγοντας λοιπόν να μην καθίσουν στα καθίσματα του τραμ, οι ανήλικοι στερεώνονται σε μια μικρή εσοχή που υπάρχει στο παρμπρίζ, εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι υαλοκαθαριστήρες και … κάνουν την βόλτα τους.
Δείχνοντας πως γι΄αυτούς η σωματική ασφάλεια μπαίνει σε δεύτερο ρόλο, τα παιδιά και δεν έχουν επίγνωση του κινδύνου που διατρέχουν καθώς κρέμονται στον αέρα.
Μάλιστα ο οδηγός δεν μπορεί να δει τους πιτσιρικάδες και να τους αποτρέψει, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο που σκαρφαλώνουν δεν φαίνονται από το πρώτο βαγόνι.
Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
- «Γολγοθάς» η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Σοσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης
- Μεγάλη έκρηξη σε ηφαίστειο στην Ιαπωνία – Υψώθηκε καπνός 3.400 μέτρων
- Φοντέκιο: «Είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω να μείνω στους Χιτ»

