Αφγανιστάν : Αιματηρή επίθεση σε τζαμί – Τουλάχιστον 17 νεκροί
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι που προσεύχονταν σήμερα σε τζαμί σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο λατρείας σε περιοχή της επαρχίας Νανγκαρχάρ, στο ανατολικό Αφγανιστάν
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι που προσεύχονταν σήμερα σε τζαμί σκοτώθηκαν από την έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετηθεί μέσα στον χώρο λατρείας σε περιοχή της επαρχίας Νανγκαρχάρ, στο ανατολικό Αφγανιστάν.
Οι νεκροί ανέρχονται σε 17 και οι τραυματίες σε 40, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νανγκαρχάρ, ο Μουμπάρεθ Άταλ.
Οι νεκροί ανέρχονται σε περίπου 20, δήλωσε παράλληλα και ο εκπρόσωπος του επαρχιακού κυβερνήτη, ο Αταουλάχ Χογιάνι, σημειώνοντας ότι, καθώς η έκρηξη σημειώθηκε την ώρα της προσευχής της Παρασκευής μέσα στο τζαμί που βρίσκεται στην περιοχή Χάσκα Μένα, οι νεκροί είναι «όλοι πιστοί».
«Η οροφή του τζαμιού έπεσε εξαιτίας της έκρηξης», πρόσθεσε.
Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη γι’αυτήν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ


