Τραυματίστηκε σοβαρά ο Σάντσες
Ο Αλέξις Σάντσες αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό Χιλή - Κολομβία, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα που θα τον κρατήσει εκτός για καιρό.
Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Αλέξις Σάντσες κατά τη διάρκεια του φιλικού της Χιλής με την Κολομβία.
Ο επιθετικός της Ίντερ αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου και οι πρώτες εκτιμήσεις τον θέλουν να μένει εκτός για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Βέβαια, η ακριβής χρονική διάρκεια που θα κρατήσει η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, με τον 30χρονο να υποβάλλεται μέσα στις επόμενες μέρες στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο τραυματισμός του Χιλιανού αποτελεί πλήγμα για την Ίντερ, η οποία θα χρειαστεί όλα τα όπλα στη φαρέτρα της προκειμένου να καταφέρει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία που διανύει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
- Μπράιτον – Μπόρνμουθ 1-1: Ο Κωστούλας έσωσε τους «γλάρους» με απίθανο γκολ (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]
- Ασύλληπτο γκολ με ψαλιδάκι από τον Κωστούλα! (vid)
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»

