Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η εικόνα-σοκ με τον τραυματισμό Νεϊμάρ

Η εικόνα-σοκ με τον τραυματισμό Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και σκόραρε στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κολομβία, με τον 27χρονο να προσγειώνεται στις διαφημιστικές πινακίδες έπειτα από χτύπημα του Ντάβιντσον Σάντσες.

Ο Νεϊμάρ έκανε το come-back στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Βραζιλίας εναντίον της Κολομβίας, αλλά είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε να αγωνιστεί από τον Ιούνιο με τα χρώματα της «Σελεσάο», όταν και είχε τραυματιστεί στο πόδι.

Η ώρα της επιστροφής για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στο παιχνίδι εναντίον των Κολομβιανών. Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο 2-2, με τον Κασεμίρο να δίνει προβάδισμα στη «Σελεσάο» και τον Μουριέλ να ανατρέπει το σκορ για τους Κολομβιανούς με δύο γκολ του επιθετικού της Αταλάντα, Λουίς Μουριέλ.

Έπειτα ήρθε η ώρα του Νεϊμάρ. Από ασίστ του Φιλίπε Κουτίνιο, 0 27χρονος έφερε και πάλι το παιχνίδι σε ισορροπία (2-2), συνδυάζοντας την επιστροφή του με γκολ. Λίγο αργότερα, ο Νεϊμάρ έγινε πρωταγωνιστής στη φάση του αγώνα.

Ο στόπερ της Τότεναμ, Ντάβιντσον Σάντσες έσπρωξε με τον αριστερό αγκώνα τον σταρ της Βραζιλίας εντός μεγάλης περιοχής, με τον Νεϊμάρ να προσγειώνεται με το πρόσωπο στις διαφημιστικές πινακίδες.

Το παιχνίδι δεν είχε την πολυτέλεια του VAR, με το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Κολομβιανού αμυντικού των «Spurs» να μένει ατιμώρητο. Το ευτυχές της όλης υπόθεσης ήταν ότι ο Νεϊμάρ δεν τραυματίστηκε σοβαρά, συνεχίζοντας κανονικά στον αγώνα.

Δείτε εδώ το βίντεο του τραυματισμού του:

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024