Εθνική Ελλάδας : Αντί για το «Ολίμπικο» ο Μανωλάς πήγε στη Βενετία
Η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία αλλά ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ και έτσι βρήκε την ευκαιρία για ολιγοήμερη… απόδραση
Η Εθνική ομάδα αγωνίστηκε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Ιταλία αλλά ο Κώστας Μανωλάς ήταν από τους παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ και έτσι βρήκε την ευκαιρία για ολιγοήμερη… απόδραση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Calcio Napoli 24» ο Έλληνας αμυντικός από το απόγευμα του Σαββάτου βρίσκεται στην Βενετία όπου θα περάσει το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά του και φίλους του.
Όπως αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα: «Ο Μανωλάς έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου στην Βενετία, εκεί όπου τον περίμεναν από την Παρασκευή η σύζυγός του και τα παιδιά τους. Ο αμυντικός της Νάπολι, συνοδευόμενος από δύο φίλους που έφτασαν την Παρασκευή στην Νάπολη από την Ελλάδα και από έναν Ναπολιτάνο φίλο, θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην Βενετία, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του ιταλικού πρωταθλήματος και τη μη κλήση του στην εθνική Ελλάδας».
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση

