Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική : Οριστικά εκτός Μανωλάς και Σωκράτης

Εθνική : Οριστικά εκτός Μανωλάς και Σωκράτης

Την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα European Qualifiers ανακοίνωσε ο Τζον Φαν'τ Σιπ, με τα ονόματα των Μανωλά και Παπασταθόπουλου να απουσιάζουν.

Την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020 ανακοίνωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.

Όπως αναμενόταν, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως οι δυο βασικοί μας στόπερ δεν πρόκειται να λάβουν κλήση για τα επόμενα παιχνίδια της γαλανόλευκης.

Εντύπωση προκαλεί και η απουσία του Ανδρέα Σάμαρη από την αποστολή, με τα ονόματα που επιλέχθηκαν να είναι τα εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η απόφαση του Ολλανδού να αφήσει εκτός τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά έρχεται με αυξημένο ρίσκο, καθώς οι δυο τους αποτέλεσαν επί σειρά ετών το βασικό κεντρικό δίδυμο της «γαλανόλευκης» στα στόπερ, προσδίδοντας κύρος και εμπειρία στην αμυντική γραμμή.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024