Παρελθόν από τη Μίλαν ο Τζιαμπάολο
Ο Μάρκο Τζιαμπάολο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Μίλαν, μετά από μόλις 4 μήνες παρουσίας στην τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι».
Στις 19 Ιουνίου έγινε η πρόσληψη του Μάρκο Τζιαμπάολο στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και υπήρχε η ελπίδα πως η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες.
Ωστόσο, φτάσαμε 8 Οκτωβρίου και οι «ροσονέρι» μετά από 7 αγωνιστικές βρίσκονται στην 13η θέση με μόλις 9 βαθμούς. Η υπομονή των διοικούντων την ομάδα τελείωσε και ο Τζιαμπάολο απολύθηκε, όντας παρελθόν πλέον για τη Μίλαν.
Οι 4 ήττες σε 6 ματς κόντρα σε Ουντινέζε, Ίντερ, Τορίνο και Φιορεντίνα, ήταν ο λόγος για τον οποίο το ποτήρι ξεχείλισε. Το «διπλό» στην έδρα της Τζένοα την προηγούμενη αγωνιστική δεν σήμαινε απολύτως τίποτα για τον Ιταλό τεχνικό, με τους διοικούντες τη Μίλαν ουσιαστικά να περιμένουν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες για να ανακοινώσουν την απόφασή τους. Με λίγα λόγια, ο Τζιαμπάολο ήταν «τελειωμένος» πριν τον αγώνα με τη Τζένοα.
Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο Μιλάνο, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η πρόσληψη του Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους «ροσονέρι». Ο πρώην προπονητής των Φιορεντίνα, Ίντερ, Λάτσιο, Μπολόνια και Παλέρμο αναμένεται να υπογράψει για έναν χρόνο με ετήσιες απολαβές οι οποίες θα ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ.
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη



