Το πρωινό του ζεύγους Πομπέο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα (εικόνες)
Ο Μάικ Πομπέο έφθασε το πρωί στη Μητρόπολη Αθηνών μαζί με τη σύζυγό του.
Μαζί πήραν πρωινό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Σε συνέχεια των επίσημων συνομιλιών οι κκ Μητσοτάκης και Πομπέο αντήλλαξαν κατά τη διάρκεια του πρωινού, απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο πρωθυπουργός και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχαν πρωινό σε εστιατόριο στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου όπου απήλαυσαν τη θέα της Ακρόπολης και ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στον κ. Πομπέο το υπό κατασκευή κτίριο της Εθνικής Πινακοθήκης – το οποίο ως γνωστόν θα εγκαινιαστεί την 25η Μαρτίου του 2021 για τον εορτασμό των 200ων ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Στον καθεδρικό ναό των Αθηνών έφτασε στις δέκα το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο μαζί με τη σύζυγό του προκειμένου να εκκλησιαστούν.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο προϊστάμενος του μητροπολιτικού ναού πατέρας Θωμάς Συνοδινός τους ξενάγησε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου το οποίο βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη.
Στη συνεχεία θα πραγματοποιήσει περίπατο στην περιοχή της Πλάκας.
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ
- Φολέγανδρος: Καταδικάστηκε εκ νέου για ανθρωποκτονία ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς
- Πόσο σταρ είσαι Νικόλ Κίντμαν; Στο χέρι της είναι αν θα κόψει τον πρώην της Κιθ Έρμπαν από το Met Gala 2026
- Tραγέλαφος η εξεταστική: “Ψεύτικες” οι συνομιλίες στις επισυνδέσεις λέει ο «Φραπές» – Τι είπε για κερδισμένο τζόκερ και Αυγενάκη


