
ΑΕΛ: «Ζαχαριάδη ποιο είναι πέναλτι αν δεν είναι αυτό;»
Δεύτερη ανακοίνωση από την ΑΕΛ, που φωνάζει για πέναλτι στο 61ο λεπτό στο μαρκάρισμα πάνω στον Ντάουντα.
Η ΑΕΛ εξέδωσε και δεύτερη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ, για την 6η στροφή της Σούπερ Λίγκας 1.
Οι Θεσσαλοί στο πρώτο ημίχρονο ζήτησαν την αποβολή του Βράνιες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο δεύτερο ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Ζαχαριάδη.
Η Λάρισα αναφέρεται στη φάση του 61ου λεπτού, όταν ο Μπάρκας διεκδίκησε βγήκε με γροθιές και απομάκρυνε προ του Ουάρντα, ενώ στη συνέχεια ο Τσιγκρίνσκι πρόλαβε τον Ντάουντα.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το μαρκάρισμα πάνω στον Ντάουντα και μάλιστα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Ποιο είναι πέναλτι, αν δεν είναι αυτό;»
- Σε «καφενείο» μετέτρεψαν πάλι τη Βουλή Γεωργιάδης – Κωνσταντοπούλου: «Είσαι αισχρή» – «Είσαι φασίστας»
- Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς μέσα στο μπαρ γεμάτο κόσμο
- Φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης
- «Συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Γιούρτσεβεν»
- Από το ελληνικό χωριό στο τραπέζι της πόλης: Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό στα ΑΒ της γειτονιάς σου
- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Φερχάντ Οζγκιούρ – Στο όριο η διατήρηση Κ.Ο. στη Νέα Αριστερά
