Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάρισα : Εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ

Λάρισα : Εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΚΕΔ

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στην «AEL FC Arena» το Σάββατο (5/10) στις 19:30, με τη διοίκηση της ομάδας να βγάζει ανακοίνωση για τον ορισμό των βοηθών Απτόσογλου και Μπαλτά, οι οποίοι ορίστηκαν στην μεταξύ τους αναμέτρηση

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται εναντίον Περέιρα και Τριτσώνη, για τον ορισμό των βοηθών της σαββατιάτικης αναμέτρησης (05/10, 19:30) με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Πληροφορηθήκαμε ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ορίσθηκαν ως βοηθοί διαιτητών οι κκ. Απτόσογλου (Αθηνών) και Μπαλτάς (Αχαΐας).

Καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνους τους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη για αυτή την επιλογή, αφού ο μεν Απτόσογλου είναι ο βοηθός διαιτητή (για τον οποίον είχαμε ζητήσει την διαγραφή του) ο οποίος μαζί με τον διαιτητή Λάμπρου είχαν συνδιαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ με την χειρότερη διαιτησία που έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο δε Μπαλτάς είναι γνωστό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι είναι αδελφικός φίλος με τον περιβόητο Ντάσιο, που μαζί με τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Μελισσανίδη, αυτόν που μαζί επισκέφθηκαν για να δώσουν σιροπιαστά Κωνσταντινουπόλεως τον Ελβετό διαιτητή του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, έχουν αδυναμία να περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και να κάνουν διακοπές, κατά σύμπτωση όμως όταν έχουν εκλογές οι τοπικές ΕΠΣ.
Ειδικά στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας Παπαδόπουλος-Ντάσιος-Μπαλτάς ήταν αχώριστοι.

Ευχόμεθα με την διαιτησία τους να διαψεύσουν τις δικαιολογημένες ανησυχίες μας και να τους χειροκροτήσουμε, ειδάλλως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Την ανακοίνωση μας θα κοινοποιήσουμε και στους κυρίους Περέιρα και Τριτσώνη».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024