Nεκρός ο 83χρονος που αγνοούταν στο Αστυράκι
Για τον εντοπισμό του είχα κινητοποιηθεί τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και οι δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ.
Νεκρός βρέθηκε ο 83χρονος άνδρας που αγνοούνταν στο χωριό Αστυράκι του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ο 83χρονος άνδρας είχε δώσει σημεία ζωής για τελευταία φορά το βράδυ της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, στο χωριό Αστυράκι του Δήμου Μαλεβιζίου όπου μένει με την σύζυγο του.
Από το βράδυ της Τρίτης εκείνης και έπειτα, εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να επικρατεί μεγάλη αγωνία στην οικογένεια του ηλικιωμένου.
Για τον 83χρονο υπενθυμίζεται ότι είχε εκδοθεί Silver alert ενώ για τον εντοπισμό του είχα κινητοποιηθεί τόσο οι αστυνομικές δυνάμεις όσο και οι δυνάμεις της 3ης ΕΜΑΚ.
Μάλιστα οι έρευνες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν ήταν άκαρπες αλλά δυστυχώς παρά την χρήση drones και το “χτένισμα” της περιοχής δεν είχαν δώσει σημείο ζωής του ηλικιωμένου.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Παραγραφή χρεών στο μισό διάστημα
- Δύο εβδομάδες εκεχειρία – Ο Τραμπ αποδέχθηκε την πρόταση του Πακιστάν
- Ο Τζέιμι Ντίμον της JPMorgan προσπαθεί να γίνει «πολύ μεγάλος για να αποτύχει»
- Oπως πήγαν… έφυγαν

