Κωστένογλου : «Κυριαρχήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»
Ο Νίκος Κωστένογλου τόνισε πως η ΑΕΚ ήταν πολύ ανώτερη του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, μίλησε για την αλλαγή συστήματος και συνεχάρη τους παίκτες του.
Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε μετά τη λήξη του ισόπαλου ντέρμπι (2-2) μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» στάθηκε στην κυριαρχία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ενώ μίλησε και για την αλλαγή σχηματισμού.
Επιπλέον σχολίασε την δυναμική του αντιπάλου, ενώ έκλεισε με συγχαρητήρια προς τους παίκτες του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου στην κάμερα της Nova:
«Ήμασταν προετοιμασμένοι από την αρχή αν κάτι δεν λειτουργούσε να έχουμε μια λύση, αλλάξαμε τον σχηματισμό και σιγά-σιγά η εικόνα μας άρχισε να βελτιώνεται.
Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ με μια αντεπίθεση, σκόραρε.
Σίγουρα είναι μια ποιοτική ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει αλλά από εκεί και πέρα είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στον κόσμο μας».
- Γκλαβάς στο in: «Προπονητικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε να φέρουμε τουρνουά WTA στην Αθήνα»
- Αξιωματικός Στόκτον: Ποιος ήταν ο «καουμπόι» του Βιετνάμ που ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Ντιβάλ στο Αποκάλυψη Τώρα
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών στη Γάζα – Τι δήλωσε ο Νικολάι Μλαντένοφ
- Ουκρανία: «Βόμβες» από τις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες – «Δεν τελειώνει ο πόλεμος, η οικονομία της Ρωσίας κρατάει»
- Πρόβλημα με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό ενόψει τελικού
- Μαρούσι – Ολυμπιακός 67-91: Άνετη πρόκριση στον τελικό για τους «ερυθρόλευκους»


