Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερέιρα : «Αξίζαμε τη νίκη, θέλω να ξαναδώ το 2ο γκολ της ΑΕΚ»

Φερέιρα : «Αξίζαμε τη νίκη, θέλω να ξαναδώ το 2ο γκολ της ΑΕΚ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ (2-2), τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, ενώ στάθηκε και στο δεύτερο τέρμα της Ένωσης στο οποίο «υπάρχει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (2-2), σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, ενώ διευκρίνισε πως θέλει να ξαναδεί την φάση του 2-2 των Κιτρινόμαυρων, στο οποίο θεωρεί πως υπάρχει περίπτωση φάουλ!

Αναλυτικά οσα δήλωσε στη NOVA:

«Θεωρώ ότι είχαμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είχαμε τις προϋποθέσεις να τελειώσουμε το ματς από το α’ μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δεν σούταρε προς την εστία μας με προϋποθέσεις. Στην συνέχεια ο αντίπαλος προσπάθησε να αντιδράσει. Βρήκε αντίδραση. Έβαλε ένα γκολ από στατική φάση που σιγουρα ο παίκτης τους δεν ήθελε να σουτάρει εκεί.

Βρήκαμε τον εαυτό μας και καταφέραμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ. Για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ θέλω να ξαναδώ την φάση γιατί υπάρχει ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα εκεί, όμως έγινε η φάση αυτή. Είχαμε επίσης δύο με τρεις καταπληκτικές ευκαιρίες με πολύ καλές αποκρούσεις του γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Αξίζαμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε αλλά συνεχίζουμε. Το σίγουρο είναι πως όσοι είδαν το ματς είδαν έναν πολύ καλό αγώνα με θέαμα. Η βασική αποστολή μου είναι να παίρνουμε τις νίκες στον ΠΑΟΚ αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε.»

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024