Απίστευτο : Άγγλοι κάνουν το Δελφούς-Θερμοπύλες ντυμένοι «300»
Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, στην οποία συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες.
Από τους Δελφούς μέχρι τις Θερμοπύλες περπάτησαν Άγγλοι ντυμένοι με αρχαιοελληνική περιβολή.
Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι τουρίστες περπάτησαν το μονοπάτι που ακολούθησαν οι 300 πολεμιστές του Λεωνίδα, ξεκινώντας το πρωί της Κυριακής, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Απόσταση 4…ημερών
Πρόκειται για μια δράση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, στην οποία συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες.
Η πορεία θα έχει διάρκεια τέσσερις ημέρες με διανυκτερεύσεις κατά τη διαδρομή και θα ολοκληρωθεί στις Θερμοπύλες, όπου το το 480 π.Χ. έγινε η μάχη ανάμεσα στους Πέρσες και τους Σπαρτιάτες.
Να σημειωθεί πως όσοι θα συμμετάσχουν στην πορεία θα ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια διαδρομή με αυτή που ακολούθησαν οι 300 Σπαρτιάτες πριν από 2.500 χρόνια.
Η δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς σύμφωνα με το thesstoday.gr με αφορμή την πορεία, συγκεντρώνονται χρήματα, τα οποία θα δοθούν σε βετεράνους στρατιώτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαταραχή μετατραυματικού στρες αλλά και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με το άγχος.
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος
- Λεωφορεία: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί στις 17 Δεκεμβρίου – Ποιες ώρες σταματούν τα δρομολόγια
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
- Επιστροφή ενοικίου: Λήγει σήμερα η προθεσμία για διορθώσεις ώστε να καταβληθεί η ενίσχυση έως το τέλος 2025
- Δήμος Λαρισαίων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τρίτη – Κλειστές για το κοινό οι υπηρεσίες
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ επενδύει και πάλι στον χυδαίο συμψηφισμό – Η ανακοίνωση για τις νέες συλλήψεις για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

