Μπέρκοου : Η πιο τοξική ατμόσφαιρα στη Βουλή εδώ και 22 χρόνια
Στην τοξική ατμόσφαιρα της χθεσινής συνεδρίασης της βρετανικής Βουλής αναφέρθηκε ο πρόεδρος του σώματος Τζον Μπέρκοου και κάλεσε του βουλευτές να «χαμηλώσουν τα ντεσιμπέλ»
Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκοου δήλωσε ότι η τοξική ατμόσφαιρα στη χθεσινή συνεδρίαση, είναι η χειρότερη που έχει δει στα 22 του χρόνια στο σώμα.
Απευθυνόμενος στους βουλευτές μετά την έντονη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής των Κοινοτήτων, ο Τζον Μπέρκοου είπε: «Πιστεύω ότι υπάρχει διάχυτη η αίσθηση στην Βουλή και εκτός αυτής ότι χθες το σώμα δεν τίμησε τον εαυτό του. Και στις δύο πλευρές τα πάθη πυροδοτήθηκαν, οργισμένα λόγια εκτοξεύθηκαν…η ατμόσφαιρα ήταν τοξική».
«Χαμηλώστε τα ντεσιμπέλ»
«Η χώρα αυτή αντιμετωπίζει το πλέον επίμαχο πολιτικό ζήτημα που μας έχει φέρει σε αντιπαράθεση εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ειλικρινείς, εκ βαθέων ….διαφορές απόψεων για το θέμα», πρόσθεσε.
«Ελαβα, κατά την διάρκεια της νύκτας, πρόταση από δύο πολύ σεβάσμια μέλη κάθε πλευράς της Βουλής για την επίσημη εξέταση της επιδεικνυομένης πολιτικής μας κουλτούρας», είπε ο Μπέρκοου και ζήτησε από τους βουλευτές «να χαμηλώσουν την ένταση των ντεσιμπέλ και να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον ως αντίπαλο, όχι ως εχθρό».
- Μπαρτζώκας: «Το να γίνω προπονητής του Ολυμπιακού ήταν όνειρο ζωής» (vid)
- Καιρός: Ποδαρικό με τσουχτερό κρύο θα κάνει το 2026 – Προβλέψεις και για χιονοκαταιγίδες, τι θα γίνει στην Αττική
- Έτοιμη η προμελέτη για τη σύνδεση πηγών στην Καλαμάτα
- Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Παντρεύτηκε πριν γίνει μητέρα
- Δεμένο εδώ και 2 μήνες στο λιμάνι του Ηρακλείου φορτηγό πλοίο – Κραυγή απόγνωσης από τους 8 ναυτικούς
- Κύπρος: Βοηθούσε γυναίκα να παρκάρει και βρέθηκε διασωληνωμένος – Εγκλωβίστηκε ο λαιμός του στην πόρτα


