Άρης: Με πίστη για το διπλό στη Τούμπα
Αποφασισμένοι για τη νίκη θα παραταχθούν στο σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι κίτρινοι.
Με πάθος και πίστη για τη νίκη θα κατέβει ο Άρης στο σημερινό (6.30 μ. μ) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Απόστολος Τερζής έκανε δοκιμές τις προηγούμενες μέρες και όπως όλα δείχνουν έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει με εξαίρεση μια θέση.
Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κορχουτ το αριστερό και οι Βέλεθ και Ρόουζ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Φετφατζίδης δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Ντιγκινί αριστερά και ο Ιντέγε στη κορυφή της επίθεσης.
Αν ο τεχνικός του Άρη επιλέξει στο βασικό σχήμα τον Μπρούνο Γκάμα, τότε θα τον χρησιμοποιήσει ως επιτελικό χαφ. Αν όμως ξεκινήσει έναν εκ των Μανσίνι ή Λαρσον, αυτός θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και ο Ντιγκινί θα αγωνιστεί πίσω από τον Ιντέγε.
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία
- Γερμανία: Το ZDF απέλυσε δημοσιογράφο που χρησιμοποίησε βίντεο – προϊόν AI σε ρεπορτάζ για την ICE
- Κάρλο Μαρία Βιγκάνο: Ο αφορισμένος Αρχιεπίσκοπος είναι ο σύμβουλος του Μελ Γκίμπσον στο sequel της ταινίας Τα Πάθη του Χριστού
- Ουκρανία: Νέα τηλεδιάσκεψη κορυφής της Συμμαχίας των Προθύμων την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου
- Έλεγχοι για τα όρια ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές – Τι πρόστιμο θα πληρώσετε αν οδηγείτε με πάνω από 30 χλμ/ώρα
- Έμειναν στην ίδια τάξη οι νέοι διαιτητές του Λανουά


