
NBA: Θέλει να πάει στο Τόκιο ο Τόμπσον
Ο Κλεί Τόμπσον σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικάνικο ΜΜΕ αποκάλυψε πως θα ήθελε να βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα διεξαχθούν το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη οι Αμερικάνοι κάνουν όνειρα ώστε να δημιουργήσουν μια εξαιρετική ομάδα, μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλοί σταρς του ΝΒΑ έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους να αγωνιστούν με την «Team USA», με τον Κλέι Τόμπσον να είναι ο τελευταίος που εξέφρασε την επιθυμία του.
Συγκεκριμένα, ο σούτινγκ γκαρντ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κλέι Τόμπσον, παραχώρησε συνέντευξη στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα «The Athletic» αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Θα ήθελα πολύ να παίξω στην Εθνική ΗΠΑ. Αυτό είναι το πλάνο μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην Ολυμπιακή ομάδα», ήταν τα λόγια του 29χρονου παίκτη της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο. Έτσι έρχεται να προστεθεί σε δηλώσεις των συμπαικτών του στους Γουόριορς, Στέφεν Κάρι και Ντρέιμοντ Γκριν, αλλά και του Νταμιάν Λίλαρντ, που έχουν δηλώσει με τη σειρά τους πως θέλουν να αγωνιστούν.
Θυμίζουμε πως ο Τόμπσον έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού από την προηγούμενη σεζόν και θα προσπαθήσει να επιστρέψει πιο δυνατός στην αγωνιστική δράση για να βοηθήσει τόσο την ομάδα του Στιβ Κερ, όσο και την Εθνική ομάδα της χώρας του.
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου



