
Ιταλία: Δόθηκε άδεια στο Ocean Viking να αποβιβάσει στη Λαμπεντούζα
Οι μετανάστες που μεταφέρει το Ocean Viking θα κατανεμηθούν στις πέντε ευρωπαϊκές χώρες - μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Ιταλία
Το πλοίο Ocean Viking, το οποίο αναζητούσε ένα ασφαλές λιμάνι για να αποβιβάσει 82 μετανάστες που διέσωσε στη θάλασσα, πήρε την άδεια από την Ιταλία να ελλιμενισθεί στο νησί Λαμπεντούζα, ανακοίνωσε το Σάββατο η ΜΚΟ SOS Mediterranee που έχει ναυλώσει αυτό το πλοίο.
Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, οι μετανάστες που μεταφέρει το Ocean Viking θα κατανεμηθούν στις πέντε ευρωπαϊκές χώρες – μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Ιταλία – που συνήψαν τη συμφωνία η οποία επέτρεψε την αποβίβαση των επιβαινόντων στο πλοίο αυτό, το οποίο διαδέχθηκε το Aquarius και πραγματοποίησε τη δεύτερη αποστολή του στη Μεσόγειο.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
- Συνέδριο ΝΔ: Ποιος φοβάται τον Νίκο Δένδια;
- «Το Netflix σας παρακολουθεί» – Αγωγή κατά της πλατφόρμας με την κατηγορία της συλλογής προσωπικών δεδομένων
- Δικαστής ανέστειλε τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της εισηγήτριας του ΟΗΕ Φραντσέσκα Αλμπανέζε
- ΒΗΜΑ: Τελετή βράβευσης του προγράμματος ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών «B/ innovate»
- Νέες αιχμές Καραμανλή για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη: «Η δική μας κυβέρνηση είχε μια πολυδιάστατη προσέγγιση»






