Στην ανάπλαση της Τούμπας και τη δημιουργία ενός νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ο Αλέξης Τσίπρας.
Στο σημείο αυτό, ο στενός συνεργάτης του και πρώην υπουργός Οικονομιών, Ευκλείδης Τσακαλώτος άρχισε να χειροκροτάει.
«Είναι η πρώτη φορά κατά την ομιλία μου σήμερα που ο Τσακαλώτος χειροκροτεί. Πολύ έντονα, δεν ξέρω γιατί» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, με τα βλέμματα να στρέφονται προς τον πρώην υπουργό, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια και μάλιστα… κοκκινίζοντας.
Ποιος ήταν ο λόγο του έντονου χειροκροτήματος του Ευκλείδη που έστρεψε τα βλέμματα επάνω του; Ο λόγος μάλλον έγκειται στο γεγονός ότι η ομάδα του πρώην υπουργού είναι ο ΠΑΟΚ. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει και την ατάκα του «Είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΠΑΟΚ», κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.
Αν μεγάλωσατε στη δεκαετία του '80, είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια από αυτά τα 11 χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας, που σήμερα είναι πιο σπάνια.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.