Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπόρατς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.
Οι Ερυθρόλευκοι στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», είχαν κερδίσει με 30-21 και πλέον πηγαίνουν στη Βοσνία για να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (6/9), ενώ ο αγώνας με την Μπόρατς είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00. Οι Πειραιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκλήρωσαν την εν Ελλάδι προετοιμασία τους, η οποία θα συνεχιστεί επί βοσνιακού εδάφους την Παρασκευή.
Η διαφορά των 9 τερμάτων καθιστά τον Ολυμπιακό φαβορί για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου ο νικητής αντιμετωπίζει την Τιμισοάρα από τη Ρουμανία. Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιώργο Ζαραβίνα, αφορούν την απουσία του Μπάγιου ο οποίος έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή.
Οι υπόλοιποι παίκτες υπολογίζονται κανονικά από το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σαν άλλος Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σφράγισε οριστικά την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, ανακοινώνοντας τη... δραματικά, με απόσπασμα από τον Λύκο της Wall Street.
Με τον Όστιν Ριβς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση με 35 πόντους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς στο NBA, αλλά ανησυχούν αφού είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.
Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο της Πορτογαλίας, στο οποίο η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.