Ξάνθη : Νοκ άουτ για δύο μήνες ο Μπαξεβανίδης, πρώτη για Μουλέν
Ο Τιμπό Μουλέν πραγματοποίησε την Τετάρτη (4/9) την πρώτη του προπόνηση με την Ξάνθη, ενώ ο Δήμος Μπαξαβανίδης τέθηκε νοκ άουτ για δύο μήνες
Η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επανέναρξη του πρωταθλήματος με απογευματινή προπόνηση, σήμερα Τετάρτη (4/9).
Στη σημερινή προπόνηση των Ακριτών μάλιστα, συμμετείχε και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Τιμπό Μουλέν ο οποίος εντάχθηκε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ομάδας γνωρίζοντας τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο.
Η ξανθιώτικη ομάδα δούλεψε στην κατοχή μπάλας, το pressing ενώ υπήρξαν αρκετά παιχνίδια με τακτική των υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.
Ατομικά προγράμματα ακολουθούν οι Φασίδης, Άμπαντ και Μαλεζάς, ενώ απών ήταν και ο τραυματίας Δήμος Μπαξεβανίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο μετατάρσιο και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 6-8 εβδομάδες.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




