Τρίκαλα: Εξερράγη κινητό τηλέφωνο σε καφετέρια
Κινητό τηλέφωνο εξερράγη πάνω σε τραπεζάκι καφετέριας στα Τρίκαλα, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.
Κινητό τηλέφωνο εξερράγη πάνω σε τραπεζάκι καφετέριας στα Τρίκαλα, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.
Στα 10 δευτερόλεπτα, φαίνεται πάνω αριστερά η μικρή έκρηξη της συσκευής και αμέσως μετά η σερβιτόρα σπεύδει να φέρει και να ρίξει νερό.
Το φαινόμενο της έκρηξης των κινητών τηλεφώνων παρουσιάζεται συχνά τα τελευταία χρόνια (πολύ περισσότερο σε χώρες του εξωτερικού) και οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην υπερθέρμανση της μπαταρίας από τη χρήση της συσκευής. Φυσικά, υπάρχουν και αστοχίες υλικού ή κακή ποιότητα κατασκευής, ωστόσο καλό θα είναι να είστε υποψιασμένοι, αν κρατάτε το smartphone σας και το αισθανθείτε να ανεβάζει θερμοκρασία, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
- Ιτούδης για όσα έζησε στο Τελ Αβίβ: «Η έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα, έγινε 700 μ. από το σπίτι μου»
- Πάτρα: Κατολισθήσεις απειλούν κατοικίες – Εντολή εκκένωσης από την Πολιτική Προστασία
- «Πήγα για ύπνο» – Ο Μπιλ Κλίντον μιλάει για τη φωτογραφία με το τζακούζι των αρχείων Έπσταϊν που έγινε viral
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με τον Β’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
- Οι παίκτριες της εθνικής ποδοσφαίρου του Ιράν δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε ένδειξη διαμαρτυρίας (vid)
- Γρηγόρης Αυξεντίου: Μπροστά στο κενό του μνήμα



