Ουκρανία: Ελεύθερος με εγγύηση ο ρώσος δημοσιογράφος Βισίνσκι
Ο Βισίνσκι, επικεφαλής του γραφείου του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti στην Ουκρανία, συνελήφθη πέρυσι και κατηγορήθηκε για υποστήριξη των φιλορώσων αυτονομιστών.
Ο φυλακισμένος ρώσος δημοσιογράφος Κίριλ Βισίνσκι απελευθερώθηκε την Τετάρτη στην Ουκρανία, αφού δικαστήριο διέταξε την αποφυλάκισή του με εγγύηση, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Βισίνσκι, επικεφαλής του γραφείου του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti στην Ουκρανία, συνελήφθη πέρυσι και κατηγορήθηκε για υποστήριξη των φιλορώσων αυτονομιστών. Αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως 15 ετών, αν κριθεί ένοχος.
«Αφέθηκε ελεύθερος», δήλωσε ο Αντρίι Ντομάνσκι, ο δικηγόρος του δημοσιογράφου. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε τη στιγμή που το Κίεβο και η Μόσχα συζητούν ενδεχόμενη ανταλλαγή δεκάδων φυλακισμένων που κρατούνται από τις δύο χώρες. Η ανταλλαγή αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
- Γυναίκες στη φυλακή λόγω φτώχειας
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Ελ Νίνιο: Ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες – Η επιστροφή του πυροδοτεί φόβους για την κλιματική κρίση
- «Ωρολογιακή βόμβα» αυξημένης αβεβαιότητας στις αγορές – Φόβοι για νέα εκτίναξη του πετρελαίου από Δευτέρα
- Σέρρες: Σοβαρό τροχαίο στον Λευκώνα – Μάχη για τη ζωή δίνει 28χρονος
- «Τα κεφάλια… μέσα» – Η κρίση «φρενάρει» τα σχέδια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων


