Εκτροχιασμός τρένου στην Καλιφόρνια – Τουλάχιστον 27 τραυματίες
Επιβατηγό τρένο εκτροχιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (πρωί Παρασκευής στην Ελλάδα) στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 27 άτομα.
Επιβατηγό τρένο εκτροχιάστηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (πρωί Παρασκευής στην Ελλάδα) στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 27 άτομα.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 13 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι δέχτηκαν πρώτες βοήθειες στο σημείο του ατυχήματος.
Στην περιοχή του εκτροχιασμού κατέφτασαν 15 ασθενοφόρα και περισσότεροι από 40 πυροσβέστες. Η κίνηση στην περιοχή έχει διακοπεί.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του εκτροχιασμού της αμαξοστοιχίας, ωστόσο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός σημείωσε πως υπήρξε σύγκρουση με τρένο συντήρησης που βρισκόταν στις ίδιες ράγες.
- Νέες ταινίες: Φτερά, πούπουλα και τρόμος
- Καιρός: Χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να «δέσει» Ντεμπελέ και Μπαρκολά
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Προς γενικευμένη εφαρμογή σε όλο τον ιδιωτικό τομέα
- Άλεξ Καρπ: Είναι αυτός ο πιο επικίνδυνος CEO της εποχής μας;
- Συνταγή: Λαχταριστά crookies


