
Η πρώτη μέρα του Μήτρογλου στην Ολλανδία
Η πρώτη μέρα του Κώστα Μήτρογλου στην Ολλανδία είχε τα πάντα. Φωτογράφιση, ενσωμάτωση και γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και ντεμπούτο στο Europa League
Ο Κώστας Μήτρογλου έγινε προ ολίγων ημερών παίκτης της PSV Αϊντχόφεν και η πρώτη του μέρα στην Ολλανδία ήταν σίγουρα… γεμάτη!
Ο Έλληνας στράικερ έκανε την απαραίτητη φωτογράφιση με τα ερυθρόλευκα χρώματα της νέας του ομάδας, προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της PSV, ενώ η συνέχεια είχε… γήπεδο.
Ο «Μητρογκόλ» φαίνεται να υπολογίζεται αρκετά από τον νέο του προπονητή, αφού μετά τις τυπικές υποχρεώσεις της παρουσίασής του, έγινε «ένα» με τους νέους του συμπαίκτες και κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή με την Αϊντχόφεν!
Η νίκη των Ολλανδών με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού συνοδεύτηκε με το ντεμπούτο του Μήτρογλου, ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό της συνάντησης.
Sooo, how was your Thursday @kmitroglou? 🤯#MitroGoool pic.twitter.com/CVCXfzGOL2
— PSV (@PSV) August 23, 2019
- Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι των ΗΠΑ υποφέρουν περισσότερο από τους εχθρούς τους
- Ιράν: Ολη η περιοχή θα αναφλεγεί εξαιτίας του Τραμπ προειδοποιεί ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους

