Εθνική : Ο Αθηναίου ξεπροβόδισε με πατερίτσες την ομάδα
Ο Γιάννης Αθηναίου παρά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από την Εθνική, δίνοντας το παρών στην τελευταία προπόνηση της Γαλανόλευκης πριν πετάξει για Κίνα
Σίγουρα παίρνει τον τίτλο του άτυχου της σεζόν. Ένας παίκτης που έδωσε τα πάντα για την Εθνική στα παράθυρα, και θα είχε θέση και στη 12άδα του Σκουρτόπουλου στην Κίνα. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου.
Ο έμπειρος γκαρντ στο τελευταίο φιλικό πριν αναχωρήσει για την Κίνα η Ελλάδα, είδε σε μια ανύποπτη φάση το γόνατό του να τον προδίδει, με την ιατρική διάγνωση σοκαριστική τόσο για τον παίκτη όσο και για την Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Ρήξη χιαστών.
Η Γαλανόλευκη όμως αποδεδειγμένα έχει ξαναγίνει μια μεγάλη οικογένεια και το μαρτυρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η κίνηση του Αθηναίου. Παρά την κακή ψυχολογία του και με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να ξεπροβοδίσει τους συμπαίκτες του στη τελευταία προπόνηση λίγο πριν αναχωρήσουν για την Κίνα όπου θα δώσουν τα τελευταία φιλικά πριν από το Παγκόσμιο.
- Παναγόπουλος στη Βουλή για τη δέσμευση των λογαριασμών του: Δύσκολη κατάσταση, θα τη διαχειριστώ με εντιμότητα
- Κίνα: Το Πεκίνο δεν θα μετάσχει σε συνομιλίες για τον πυρηνικό αφοπλισμό «σε αυτό το στάδιο»
- Αποστολάκη: Δικαίωση για τους δανειολήπτες ΑμεΑ η ένταξή τους στην ευνοϊκή ρύθμιση δανείων σε ελβετικό φράγκο
- Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια; Τελικά γίνονται θαύματα
- Μπαρτζώκας για το περιστατικό στο Ντουμπάι: «Δεν τιμάει την εικόνα μου, ο φίλαθλος μου ζήτησε συγνώμη και την αποδέχομαι»
- Άρειος Πάγος: Υπέρ όσων έχουν δάνεια που εντάσσονται στον νόμο «Κατσέλη» η απόφαση της Ολομέλειας

