Πλήγμα για την Μπαρτσελόνα
Μετά την απώλεια του Λιονέλ Μέσι , άλλος ένας παίκτης δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου λόγω τραυματισμού.
Μόλις χτες (11/8) ο Βαλβέρδε ενημερώθηκε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λιονέλ Μέσι (τουλάχιστον) για το ματς της πρεμιέρας στη La Liga κόντρα στην Μπιλμπάο λόγω προβλήματος στη γάμπα.
Πλέον άλλος ένας τραυματισμός έρχεται να προστεθεί στην Μπαρτσελόνα, με το… απουσιολόγιο του «Τσιγκούρι» να γεμίζει σταδιακά. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Νέτο.
Ο 30χρονος πορτιέρο αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Βαλένθια έναντι 26 εκατ. ευρώ και ήρθε στους Καταλανούς για να αντικαταστήσει τον Γιάσπερ Σίλεσεν στον ρόλο του Νο.2 πίσω από τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Μαρκ Αντρε Τερ Στέγκεν.
Ωστόσο ο Νέτο αποδεικνύεται άτυχος καθώς υπέστη κάταγμα σκαφοειδούς στο αριστερό του χέρι και θα απουσιάσει τουλάχιστον για 5-6 εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα με την επιστροφή του να τοποθετείται προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE
- Σοβαρές καταγγελίες γονέων και μαθητών για διευθύντρια Λυκείου στον Νέο Κόσμο – Σοκάρουν οι μαρτυρίες
- Από τον Μπραντ Πιτ στη Σοφία, τη Τζάκι και τη Μελίνα: Ένας ύμνος στην αληθινή σταρ και μούσα, την Ύδρα
- Φυλακές Δομοκού: Προφυλακιστέοι ο αρχιφύλακας και ο Βούλγαρος κρατούμενος για τη δολοφονία του ισοβίτη
- Η «σπάνια κατάσταση» του Τούντορ στην Τότεναμ
- «Βιολάντα»: Νέες αποκαλύψεις για το υπόγειο του εργοστασίου – Πιθανές οι διώξεις και άλλων προσώπων


