Οι προτάσεις Μαξίμου για την ηγεσία της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ
Με μια λιτή ανακοίνωση η κυβέρνηση, μέσω του εκπροσώπου της, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο υποψηφίων για την ηγεσία του Δ.Σ. της ΕΡΤ, ενώ είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για τη νέα ηγεσία του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
«Συγκεκριμένα για τη θέση του Προέδρου προτείνεται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας και για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο μηχανικός ανάπτυξης τηλεοπτικών Μέσων, Γιώργος Γαμπρίτσος» αναφέρεται, όπως είχε ενημερώσει το in.gr από το Σάββατο.
Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο υποψήφιοι έχουν θητεύσει στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Ζούλας ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής και ο κ. Γαμπρίτσος ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος το 2010, για σύντομο χρονικό διάστημα, επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία

